If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички функции са в боди компютъра.Няма отделен модул.
Нес ъм съгласен,управлението на ел.стъклата е отделно,не е в бодито Има един модул под задната седалка,голям и черен А на Алфа ГТ е в шофьорската врата
Зора за този модул е ,че имам консумация на ток.За сега една част от консумацията е от сд-то ,обаче остава още 0.97ма намирихме от кой бушон идва консумацията ,на този бушон са закачени ел.стъклата ел.багажника сд-то и климатроника.Климагроника е проверен и не дърпа той остава комфорт модула да откача от захранването да проверим дали не е той.За сега Ваклин е сложил едно реле на бушона и като изгася колата там няма ток , но не мога да си ползвам екстрите , а и искам да го направим както си е било.Това реле е само временно решение.
Ако някой има нещо на ум да сподели
имах абсол.същия проблем на 147-цата колега,но при мен се появи минала зима и след голяма главоблъсканица сама се поправи какво ли не сменях и не махах
Не знам колко е нищожна , но за една вечер бута чисто нов 65амперов акумулатор варта
Като си заключиш колата със свалени джамове, вдига ли ги сама? Моята го прави само ако задържа бутона на ключа, но това не е комфорт модул доколкото знам. И в моята нема такова нещо.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Нес ъм съгласен,управлението на ел.стъклата е отделно,не е в бодито Има един модул под задната седалка,голям и черен А на Алфа ГТ е в шофьорската врата
...
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
Понеже прекарвах малко багаж и се налага да свалям седалките .. ми нема такава кутишка под тех. А вратата не ми се разглаба ама ми се струва, че и там нема никой. Щото си правих копчетата наскоро и не съм видял да има нещо под тех освен платчицата за управлението им .. а може и да не съм обърнал внимание.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Понеже прекарвах малко багаж и се налага да свалям седалките .. ми нема такава кутишка под тех. А вратата не ми се разглаба ама ми се струва, че и там нема никой. Щото си правих копчетата наскоро и не съм видял да има нещо под тех освен платчицата за управлението им .. а може и да не съм обърнал внимание.
ми те тая платка е модула
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
Последно къде викаш е?
Ти май пак не четеш и си облякъл наметалотоказах къде е модула,пък за този под задната седалка се удех какъв е,ма карай,нали трябва да си над всички,и да се покажеш колко си велик,ние те знаеме колко си,лошото е че и други хора взеха да проглеждат
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment