Известие

Collapse
No announcement yet.

Комфорт модул 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Комфорт модул 147

Някой знае ли къде се намира комфорт модула на 147 зелка.
    Не е зад жабката ,да не би да е зад конзолата на климатроника.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Пробвай под задната седалка,мисля че беше там.Иначе за какво го търсиш какъв е проблема
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Всички функции са в боди компютъра.Няма отделен модул.

Comment

Първоначално публикувано от KrIv Покажи съобщение
        Всички функции са в боди компютъра.Няма отделен модул.
        Нес ъм съгласен,управлението на ел.стъклата е отделно,не е в бодито Има един модул под задната седалка,голям и черен А на Алфа ГТ е в шофьорската врата
        Last edited by Mury; d.m.y г., 21:48.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Зора за този модул е ,че имам консумация на ток.За сега една част от консумацията е от сд-то ,обаче остава още 0.97ма намирихме от кой бушон идва консумацията ,на този бушон са закачени ел.стъклата ел.багажника сд-то и климатроника.Климагроника е проверен и не дърпа той остава комфорт модула да откача от захранването да проверим дали не е той.За сега Ваклин е сложил едно реле на бушона и като изгася колата там няма ток , но не мога да си ползвам екстрите , а и искам да го направим както си е било.Това реле е само временно решение.
          Ако някой има нещо на ум да сподели

Comment

0,97mA е нищожна консумация и няма от какво да се притесняваш.
            До 50mA е допустимо (според повечето производители на акумулатори).
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Не знам колко е нищожна , но за една вечер бута чисто нов 65амперов акумулатор варта

Comment

по скоро става дума за 0.97А а не мА
                до 70мА ги приемаме за нормално..
                Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

имах абсол.същия проблем на 147-цата колега,но при мен се появи минала зима и след голяма главоблъсканица сама се поправи какво ли не сменях и не махах
                  Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                  Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                  Alfa Romeo GT 1.8 TS
                  Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                    Не знам колко е нищожна , но за една вечер бута чисто нов 65амперов акумулатор варта
                    Като си заключиш колата със свалени джамове, вдига ли ги сама? Моята го прави само ако задържа бутона на ключа, но това не е комфорт модул доколкото знам. И в моята нема такова нещо.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

И при мене ,когато задържа се вдигат ,и точно това е от модула.Кола без такъв модул не може да вдига стъклата по този начин ,така знам аз.

Comment

Модула който управлява стъклата и багажника е под самите копчета за стъклата в шофьорската врата свали го и го откачи,за да видиш дали пак има отечка

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Нес ъм съгласен,управлението на ел.стъклата е отделно,не е в бодито Има един модул под задната седалка,голям и черен А на Алфа ГТ е в шофьорската врата
                          ...

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Модула който управлява стъклата и багажника е под самите копчета за стъклата в шофьорската врата свали го и го откачи,за да видиш дали пак има отечка
                          Последно къде викаш е?
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Понеже прекарвах малко багаж и се налага да свалям седалките .. ми нема такава кутишка под тех. А вратата не ми се разглаба ама ми се струва, че и там нема никой. Щото си правих копчетата наскоро и не съм видял да има нещо под тех освен платчицата за управлението им .. а може и да не съм обърнал внимание.
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Понеже прекарвах малко багаж и се налага да свалям седалките .. ми нема такава кутишка под тех. А вратата не ми се разглаба ама ми се струва, че и там нема никой. Щото си правих копчетата наскоро и не съм видял да има нещо под тех освен платчицата за управлението им .. а може и да не съм обърнал внимание.
                              ми те тая платка е модула

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              ...

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Последно къде викаш е?
                              Ти май пак не четеш и си облякъл наметалотоказах къде е модула,пък за този под задната седалка се удех какъв е,ма карай,нали трябва да си над всички,и да се покажеш колко си велик,ние те знаеме колко си,лошото е че и други хора взеха да проглеждат

Comment

Working...
                              X